07/10/2015 - New server, again.

  • Clickbait 10-07-2015, 04:52 PM
    We've successfully moved to our new dedicated server, located in Canada.

    I'm fairly pleased with the move, with zero downtime.

    There was a small bug where the forum's in-built compression was interfering with the server's in-built compression and making it return a 330 error.

    Be sure to let me know if you notice anything out of the ordinary!
  • Kieru 10-07-2015, 04:59 PM
    You renting from OVH now?
  • Clickbait 10-07-2015, 05:01 PM
    >>21652
    Nope, I'm not.
  • Inkjet Printer 10-07-2015, 05:11 PM
    Congrats on the move! But when I try to view a profile page I get a 404 error :(
  • Clickbait 10-07-2015, 05:12 PM (Edited 10-07-2015, 05:15 PM)
    >>21654
    odd, I'll get that fixed asap.

    EDIT: fixed
  • Inkjet Printer 10-07-2015, 05:17 PM (Edited 10-07-2015, 05:17 PM)
    >>21655

    Yaaay! Thank you Senpai!
  • Clickbait 10-07-2015, 05:18 PM
    >>21656
    np qt. thanks for pointing it out!
  • losi 10-07-2015, 08:54 PM
    everything seems smooth for me. looks like the move was smooth!
  • frogger 10-07-2015, 10:50 PM
    sorry for being new, but where do the shekels to run this come from?

    I'm not seeing porno ads in the corner.
  • Clickbait 10-07-2015, 10:56 PM (Edited 10-07-2015, 10:57 PM)
    >>21705
    I pay for everything from my own pocket (as in, I work IRL and use that money :3).
  • tn5421 10-07-2015, 11:01 PM
    I'm not seeing any bugs whatsoever, you did a good job moving everything ^~^

Create an Account or Log In to Post a Reply

You need to be a member to make a reply.

Create an Account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Join Us

Log In

Already have an account? Log in here!

Log In

07/10/2015 - New server, again.